Vesti Futsal / Treći dan „Trofeja Gornjeg Milanovca 2016“

 

Pet utakmica, 43 gola i izuzetno uzbudlјiv i neizvesan poslednji meč jučerašnjeg programa glavna su obeležja trećeg dana turnira „Trofej Gornjeg Milanovca 2016“.


Rezultate i tabele možete pratiti na adresi http://www.sportskahalabreza.com/trofej-gornjeg-milanovca-2016


U prvom susretu, u omladinskoj konkurenciji, snage su odmerile ekipe „Knjižara Original“ i „KUD Šumadija“. Prvi deo utakmice protekao je bolјoj igri „Knjižare Original“, koja je na odmor otišla sa prednošću od 4:1. U nastavku susreta rutinska igra „Knjižare Original“ za konačnih 6:2.


sportska hala breza

Drugi meč u omladinskoj konkurenciji odigran je između gornjomilanovačkih ekipa „Metalac Kolorado“ i „PMH Rack“. Favorit u ovom meču, ekipa „Metalac Kolorado“ nije dozvolila iznenađenje i zabeležila je ubedlјivu pobedu rezultatom 8:0 (poluvreme 2:0).


sportska hala breza

Prvi meč u seniorskoj konkurenciji odigran je između „REX Transa“ iz Arilјa i „Mornara doo“ iz Gornjeg Milanovca. Arilјci su krenuli silovito i već nakon 20 minuta imali prednost od 4:0. U nastavku susreta nešto sporiji ritam „REX Transa“ za konačnih 6:3.


sportska hala breza

U drugom susretu, u konkurenciji seniora, sastale su se ekipe „SK Soccer Attrium“ iz Čačka i „Moje kafanče“ iz Gornjeg Milanovca. Prvo poluvreme je proteklo u ravnopravnoj igri, a na odmor se otišlo pri rezultatu 1:1. Nastavak susreta u potpunosti je pripao Čačanima. Pet pogodaka u 20 minuta za konačnih i ubedlјivih 6:1.


sportska hala breza

Poslednji, ujedno i najzanimlјiviji meč jučerašnjeg programa odigran je između „REX Transa“ iz Arilјa i „Rekreativa“ iz Gornjeg Milanovca. Izuzetno kvalitetna i uzbudlјiva utakmica sa dosta borbe i jakih duela završena je pobedom „Rekreativa“ rezultatom 5:6 (poluvreme 3:3).


sportska hala breza


sportska hala breza

Ћир    Lat
Pratite nas
     Panorama Srbije

 
brezaKontakt

Pišite nam


Adresa

Korčaginova bb
32300 Gor. Milanovac, Srbija
 
+381 (0) 60 077 44 21
+381 (0) 32 712 436
 
srcgm@mts.rs
info@sportskahalabreza.com
www.sportskahalabreza.com

Pratite nas