Vesti Futsal / Drugi dan turnira – 13.12.2016.godine

 

Drugi dan turnira „Trofej Gornjeg Milanovca 2016“ protekao je u izuzetno efikasnoj igri, a prisutna publika mogla je da uživa u atraktivnim utakmicama na kojima je postignut 51 gol.


Sinoćni program počeo je utakmicom omladinaca u kojoj su se sastale gornjomilanovačke ekipe „PMH Rek“ i „Elektro servis Miki“. Nakon prvih 20 minuta bilo je jasno da će ekipa „Elektro servis Miki“ zabeležiti ubedlјivu pobedu. Meč je završen rezultatom 1:9 (poluvreme 0:4).


sportska hala breza

Drugi meč u omladinskoj konkurenciji odigrale su ekipe „Tehno kar“ iz Gornjeg Milanovca i „NGM Pajović“ iz Ivanjice. Gornjomilanovčani su bili bolјi protivnik u ovom duelu i upisali prva 3 boda na turniru zahvalјujući pobedi od 5:2 (poluvreme 2:0).


sportska hala breza

Što se seniorske konkurencije tiče, u prvom meču snage su odmerile ekipe „Kragujevac“ iz istoimenog grada i „BB kom“ iz Gornjeg Milanovca. Izuzetno uzbudlјiv i efikasan meč završen je pobedom Kragujevčana rezultatom 10:7 (poluvreme 5:3).


sportska hala breza

Izuzetno tvrd i neizvesan duel viđen je u pretposlednjoj utakmici jučerašnjeg programa. Sastale su se ekipe „Rekreativo“ iz Gornjeg Milanovca i „Via Vostok“ iz Čačka. Čačani su uspeli da odole napadima „Rekreativa“, naročito u drugom poluvremenu i zabeleže vrednu pobedu rezultatom 1:2 (poluvreme 0:2).


sportska hala breza

Poslednji meč za utorak, 13. decembar 2016. godine, doneo je i najviše uzbuđenja. Na parket sportske hale „Breza“ ponovo je istrčala ekipa „Kragujevca“. Ovoga puta protivnik je bio „Autoinport“ iz Gornjeg Milanovca. Kragujevčani su u prvih 20 minuta prikazali bolјu igru i na odmor otišli sa prednošću od 4:2. Nastavak susreta doneo je mnogo više uzbuđenja. Igrači „Autoinporta“ su uspeli da anuliraju prednost Kragujevčana, a meč je završen podelom bodova. Končan rezulat bio je 7:7.


sportska hala breza

Trećeg dana turnira, u sredu (14. decembra 2016. godine), na programu je 5 utakmica, a početak prvog susreta zakazan je za 17:30 časova.


sportska hala breza

Ћир    Lat
Pratite nas
     Panorama Srbije

 
brezaKontakt

Pišite nam


Adresa

Korčaginova bb
32300 Gor. Milanovac, Srbija
 
+381 (0) 60 077 44 21
+381 (0) 32 712 436
 
srcgm@mts.rs
info@sportskahalabreza.com
www.sportskahalabreza.com

Pratite nas