Vesti Futsal / Prvi dan turnira „Trofej Gornjeg Milanovca 2016“

 

Sinoć je u sportskoj hali „Breza“, u Gornjem Milanovcu, počeo tradicionalni novogodišnji turnir u futsalu „Trofej Gornjeg Milanovca 2016“.


Turnir se i ove godine održava pod pokrovitelјstvom opštine Gornji Milanovac, a organizatori su JP „Sportsko – rekreativni centar“ Gornji Milanovac i Futsal klub „Metalac Kolorado“ uz medijsku podršku Regionalne televizije „Telemark“ i Radija „Dženarika“.


Prvi dan turnira bio je veoma efikasan, ali ni uzbuđenja nisu izostala.


Premijerni meč ovogodišnjeg turnira odigran je u omladinskoj konkurenciji, a sastale su se ekipe „Restoran Moma“ i „Kobra RIV“. „Restoran Moma“ je krenuo silovito od samog starta meča pa pobeda nije dolazila u pitanje. Meč je završen rezultatom 8:2 (6:0).


sportska hala breza

I druga utakmica odigrana je u omladinskoj konkurenciji. Sastale su se gornjomilanovačke ekipe „Stef gradnja” i „SAN Travel”. Izuzetno efikasan meč završen je ubedlјivim trijumfom ekipe „SAN Travel“ rezultatom 10:2 (poluvreme 1:6).


sportska hala breza

Prvi meč u seniorskoj konkurenciji odigrale su gornomilanovačke ekipe „BB kom” i „Moje kafanče”. Izuzetno čvrst i borben meč, naročito u prvom poluvremenu (0:0) pripao je ekipi „Moje kafanče“ rezultatom 3:0.


sportska hala breza

Usledilo je svečano otvaranje turnira. Predsednik opštine Gornji Milanovac, gospodin Dejan Kovačević je prigodnim govorom pozdravio sve učesnike, organizatore, posetioce i poželeo fer i sportsko nadmetanje tokom čitavog turnira.


sportska hala breza

Najuzbudlјiviji i najefikasniji meč prvog dana turnira odigrale su ekipe „REKS trans“ iz Arilјa i „Kafe Trim“ iz Gornjeg Milanovca. Prvo poluvreme završeno je rezultatom 3:3, a publika je mogla da uživa u izuzetno atraktivnoj i borbenoj igri obe ekipe. Nastavak susreta pripao je srećnijoj i spretnijoj ekipi „REKS trans“, koja je zabeležila pobedu rezultatom 7:6.


sportska hala breza

Poslednji meč premijernog dana turnira odigrale su gornjomilanovačke ekipe „Mornar doo“ i „Kafe Mocart“. „Mornar doo“ je odigrao izuzetno kvalitetan meč i zabeležio ubedlјivu pobedu rezultatom 8:0 (poluvreme 5:0).


sportska hala breza

Drugog dana turnira na programu je 5 utakmica, a početak prvog susreta zakazan je za 17:30 časova.


sportska hala breza


 
brezaКонтакт

Пишите нам


Адреса

Корчагинова бб
32300 Гор. Милановац, Србија
 
+381 (0) 60 077 44 21
+381 (0) 32 712 436
 
srcgm@mts.rs
info@sportskahalabreza.com
www.sportskahalabreza.com

Пратите нас