Vesti Futsal / Futsal: Šampion prejak za „Cirkuzante“

 

Utakmica 8. kola Prve futsal lige Srbije između FK „Metalac Kolorado“ iz Gornjeg Milanovca i KMF „Ekonomac“ iz Kragujevca odigrana je sinoć u sportskoj hali „Breza“.


Oko 400 ljubitelja futsala imalo je priliku da uživa u majstorijama obe ekipe, ali aktuelni prvak države i učesnik Lige šampiona nije dozvolio iznenađenje.


„Cirkuzanti“ su odlično počeli meč. Već u 7. minutu Stojković je zatresao mrežu „Ekonomca“, da bi Milanković samo 5 minuta kasnije duplirao prednost. Kragujevčani su u 19. minutu dva puta matirali golmana „Metalac Kolorada“. Strelci Ivanković i Radovanović pa se sa rezultatom 2:2 otišlo na odmor.


Nastavak susreta u potpunosti je pripao šampionu, koji je još 5 puta tresao mrežu Gornjomilanovčana. Radovanović u 21, 23, 27. i 40 minutu i Matijević u 35. minutu bili su strelci za „Ekonomac“ za konačnih 2:7.


FK „Metalac Kolorado“: Teofilović, Lalić, Milanković 1, Jovanović, Petrović, Vukašinović, Spasojević, Stojković 1, Pajić, Maksimović, Lazarević. Trener: Ivan Vuksanović


KMF „Ekonomac“: Momčilović, Ramić, Aleksić, Borisov, Valjenko, Avramović, Matijević 1, Pavlović, Rnić, Jovanović, Rakić, Ivanković 1, Radovanović 5, Ristić. Trener: Predrag Rajić


Sudije: Slavenko Matović, Predrag Lazarević i Marko Martinović.


Delegat: Robert Petrović.sportska hala breza


sportska hala breza

Ћир    Lat
Pratite nas
     Panorama Srbije

 
brezaKontakt

Pišite nam


Adresa

Korčaginova bb
32300 Gor. Milanovac, Srbija
 
+381 (0) 60 077 44 21
+381 (0) 32 712 436
 
srcgm@mts.rs
info@sportskahalabreza.com
www.sportskahalabreza.com

Pratite nas