Vesti Futsal / Poraz na otvaranju sezone

 

Fudbaleri FK „Metalac Kolorado“ nisu uspeli da dođu do bodova u prvom prvoligaškom meču pred svojom publikom u sportskoj hali „Breza“.


Bolјi protivnik u meču 1. kola Prve futsal lige, pred oko 600 gledalaca, bila je ekipa KMF „Novi Pazar“ iz istoimenog grada.


Početak susreta pripao je domaćim fudbalerima. Nakon par prilika, u 17. minutu, Nikolić je uspeo da zatrese mrežu Pazaraca za 1:0. Međutim, znatno iskusnija ekipa iz Novog Pazara uspela je da, nakon dva minuta, dođe do izjednačenja. Strelac Bojović. Igrao se poslednji minut u prvom poluvremenu kada je Micić kaznio pad koncentracije i opuštanje domaćina, pa je „Novi Pazar“ na odmor otišao sa prednošću od 1:2.


U nastavku susreta rutinska igra Pazaraca koji su do kraja uspeli da postignu još 3 pogotka. Mrežu domaćina pogađali su Bojović u 27. i 31. minutu i Micić u 28. minutu meča. Jedini gol za „Cirkuzante“ u drugom poluvremenu postigao je Milanković u 38. minutu.


Naredni meč fudbaleri FK „Metalac Kolorado“ igraju u Sremskoj Mitrovici protiv prošlogodišnjeg vicešampiona – ekipe KMF „Deus Rol. Mošić“.sportska hala breza

Ћир    Lat
Pratite nas
     Panorama Srbije

 
brezaKontakt

Pišite nam


Adresa

Korčaginova bb
32300 Gor. Milanovac, Srbija
 
+381 (0) 60 077 44 21
+381 (0) 32 712 436
 
srcgm@mts.rs
info@sportskahalabreza.com
www.sportskahalabreza.com

Pratite nas