Vesti Futsal / Futsal (kup): Poraz od prvoligaša iz Vranja

 

Sinoć je u sportskoj hali „Breza“, u Gornjem Milanovcu, odigran meč 1/8 finala Kupa Srbije u futsalu između FK „Metalac Kolorado“ iz Gornjeg Milanovca i KMF „Vranje“ iz Vranja.


Oko 300 prisutnih gledalaca moglo je da uživa u izuzetno kvalitetnoj igri obe ekipe, a za konačan ishod meča i plasman u narednu rundu presudilo je iskustvo prvoligaša iz Vranja.


„Cirkuzanti“ su odlično počeli meč. Izuzetno hrabra i agresivna igra u polju materijalizovana je u 13. minutu meča, kada je Milanković zatresao mrežu golmana Tasića. Prvi deo susreta završen je rezultatom 1:0.


I u nastavku susreta Gornjomilanovčani su nastavili sa hrabrom i otvorenom igrom. Međutim, iskustvo Vranjanaca je došlo do izražaja. Golovima Veličkovića u 28. i Nikolića u 29. minutu gosti dolaze do rezultatskog preokreta. Gol za konačnih 1:3 postigao je Stefanović u 37. minutu susreta. Treba istaći sjajnu partiju golmana gostiju Tasića, koji je najzaslužniji što se mreža gostiju nije zatresla još koji put.


Ekipa „Metalac Kolorado“ je bila potpuno ravnopravan protivnik u ovom meču, čime je pokazala da se može nositi sa ekipama iz elitne konkurencije. Nedostatak iskustva i sreće bili su elementi koji su prevagnuli na stranu ekipe „Vranja“.


FK „Metalac Kolorado“: Maksimović, Nemanja Petrović, Vukašinović, Milanković 1, Sredojević, Nikolić, Filipović, Teofilović, Sejdić, Lazarević, Spasojević, Stefan Petrović, Lalić (k), Ivanković. Trener: Ivan Vuksanović; Pomoćni trener: Nikola Jovanović


KMF „Vranje“: Tasić, Nikolić 1, Arsovski, Stefanović 1, Stoilković, Vučković, Nemanja Milosavljević, Nikola Milosavljević, Veličković 1. Trener: Goran Jović


stoni tenis    stoni tenis    stoni tenis   
stoni tenis    stoni tenis    stoni tenis   
stoni tenis    stoni tenis    stoni tenis   
stoni tenis    stoni tenis    stoni tenis   
Ћир    Lat
Pratite nas
     Panorama Srbije

 
brezaKontakt

Pišite nam


Adresa

Korčaginova bb
32300 Gor. Milanovac, Srbija
 
+381 (0) 60 077 44 21
+381 (0) 32 712 436
 
srcgm@mts.rs
info@sportskahalabreza.com
www.sportskahalabreza.com

Pratite nas