Vesti Futsal / FK „GM-CZ“ domaćin turnira u malom fudbalu

 

Fudbalski klub „GM-CZ“ iz Gornjeg Milanovca, u saradnji sa opštinom Gornji Milanovac, Sportskim savezom opštine Gornji Milanovac i JP „Sportsko – rekreativni centar“ Gornji Milanovac, bio je organizator turnira u malom fudbalu za dečake rođene 2005. – 2006. godine, odnosno 2008. godine i mlađe.


Dečaci rođeni 2005. – 2006. godine nadmetali su se prvog dana turnira. U konkurenciji je bilo 8 ekipa iz Gornjeg Milanovca, selekcije FK „Metalac“ i FK „GM-CZ“, ali i ekipe iz regiona – FK „Kinder“ Čačak, FK „Ares“ Čačak, FK „Borac“ Čačak, FK „Sloboda“ Čačak, FK „Mataruge“ Mataruška banja.


U prvom polufinalnom meču sastale su ekipe FK „Metalac“ i FK „GM-CZ“. Utakmica je završena nerešenim rezultatom 2:2, a bolјi izvođači penala bili su igrači FK „GM-CZ“. Drugo polufinale odigrano je između FK „Ares“ i FK „Kinder“, a FK „Ares“ je bio bolјi protivnik i slavio sa 2:1.


U utakmici za treće mesto fudbaleri FK „Metalac“ su zabeležili ubedlјivu pobedu rezultatom 6:0 protiv FK „Kinder“. Finalni susret pripao je ekipi FK „Ares“, koja je savladala FK „GM-CZ“ rezultatom 2:1.


Drugog dana turnira nastupili su dečaci rođeni 2008. godine i mlađi, a učestvovale su ekipe FK „Napredak“ Kruševac, FK „Ares“ Čačak, FK „Sloboda“ Čačak, FK „Borac“ Čačak, FK „Vranić“ Vranić, FK „Arilјe“ Arilјe i domaćin, FK „GM-CZ“. Igralo se po bod sistemu, a prvo i drugo mesto zauzele su dve ekipe FK „Napredak“. Treće mesto pripalo je FK „Vranić“, a četvrto FK „GM-CZ“.


Pehare i priznanja najbolјima uručili su zamenik predsednika opštine Gornji Milanovac, gospodin Miroslav Milovanović i direktor JP „Sportsko – rekreativni centar“ Gornji Milanovac, gospodin Mileta Bogdanović.


stoni tenis    stoni tenis    stoni tenis   
stoni tenis    stoni tenis    stoni tenis   
stoni tenis    stoni tenis    stoni tenis   
Ћир    Lat
Pratite nas
     Panorama Srbije

 
brezaKontakt

Pišite nam


Adresa

Korčaginova bb
32300 Gor. Milanovac, Srbija
 
+381 (0) 60 077 44 21
+381 (0) 32 712 436
 
srcgm@mts.rs
info@sportskahalabreza.com
www.sportskahalabreza.com

Pratite nas