Vesti Futsal / Završni dan turnira „Trofej Gornjeg Milanovca 2015“

 

Spuštena je zavesa na ovogodišnji turnir u malom fudbalu „Trofej Gornjeg Milanovca 2015“, koji se od 14. do 29. decembra odigravao u sportskoj hali „Breza“, u Gornjem Milanovcu.


Organizatori turnira bili su JP „Sportsko – rekreativni centar“ Gornji Milanovac, Sportski savez opštine Gornji Milanovac i Futsal klub „Metalac Kolorado“.


Generalni pokrovitelj turnira bila je opština Gornji Milanovac, a medijski pokrovitelj Regionalna televizija „Telemark“.


Poslednjeg, 14. dana turnira, odigrane su utakmice za treće i prvo mesto i u omladinskoj i u seniorskoj konkurenciji.


Meč za 3. mesto u kategoriji omladinaca odigrale su ekipe „Fejnord“ i „Zvonce“. Posle prvog poluvremena bilo je jasno da će ekipa „Fejnord“ zabeležiti pobedu u ovom meču. Utakmica je završena rezultatom 7:3 (poluvreme 4:1) u korist ekipe „Fejnord“, koja je osvojila treće mesto i novčanu nagradu od 6.000 dinara.


sportska hala breza

Finalni meč u omladinskoj konkurenciji odigran je između ekipa „Reno Rezervni delovi“ i „Pekara Moma“. Rezultatski neizvestan meč, naročito u prvom poluvremenu (2:1) pripao je, na kraju ekipi „Reno Rezervni delovi“ kojoj je pripao pehar i novčana nagrada od 40.000 dinara. Ekipi „Pekara Moma“ pripalo je drugo mesto i novčana nagrada od 20.000 dinara.


sportska hala breza

Za najboljeg igrača u omladinskoj konkurenciji proglašen je Stefan Radojičić iz ekipe „Reno Rezervni delovi“. Najbolji strelac je Miloš Nedeljković iz ekipe „Pekara Moma“, dok je najbolji golman Mihajlo Ćurčić iz ekipe „Reno Rezervni delovi“.


Meč za 3. mesto i novčanu nagradu od 18.000 dinara odigrale su ekipe „SK Soccer Attrium“ iz Čačka i „Inter trans Panda“ iz Gornjeg Milanovca. Velika borba vodila se tokom čitavog meča, a spretnija i srećnija ekipa bila je „SK Soccer Attrium“, koja je slavila rezultatom 3:1 (poluvreme 1:1).


sportska hala breza

Meč kome su se sve ekipe nadale i koji su svi željno iščekivali odigrale su ekipe „Reks trans“ iz Ivanjice i „Veseli drugari“ iz Čačka. Utakmica za titulu najboljeg na turniru, pehar i novčanu nagradu od 140.000 dinara pripala je ekipi „Reks trans“, koja je sjajnom igrom zabeležila trijumf od 7:1 (poluvreme 3:0). Drugo mesto i novčana nagrada od 60.000 dinara pripala je ekipi „Veseli drugari“.


sportska hala breza

Najbolji igrač turnira u seniorskoj konkurenciji je Vidan Bojović iz ekipe „Reks trans“. Najbolji strelac je Vladan Stojković iz ekipe „SK Soccer Attrium“, dok je za najboljeg golmana proglašen Miloš Teofilović iz ekipe „Reks trans“.


Pehare i novčane nagrade u kategoriji omladinaca dodelio je generalni sekretar Sportskog saveza opštine Gornji Milanovac, gospodin Milomir Janković, a nagrade za najbolje pojedince u omladinskoj konkurenciji uručio je direktor JP „Sportsko – rekreativni centar“ Gornji Milanovac, gospodin Mileta Bogdanović.


Nagrade za najbolje pojedince u kategoriji seniora uručio je predsednik Sportskog saveza opštine Gornji Milanovac, gospodin Srboljub Nešović.


Pehare i novčane nagrade u kategoriji seniora uručio je predsednik opštine Gornji Milanovac, gospodin Milisav Mirković, koji se, prigodnim govorom, zahvalio svim učesnicima, organizatorima, publici i uz najlepše želje u Novoj godini svečano zatvorio „Trofej Gornjeg Milanovca“ 2015.Ћир    Lat
Pratite nas
     Panorama Srbije

 
brezaKontakt

Pišite nam


Adresa

Korčaginova bb
32300 Gor. Milanovac, Srbija
 
+381 (0) 60 077 44 21
+381 (0) 32 712 436
 
srcgm@mts.rs
info@sportskahalabreza.com
www.sportskahalabreza.com

Pratite nas