Vesti Futsal / Dvanaesti dan turnira „Trofej Gornjeg Milanovca“

 

Pretposlednjeg dana turnira, u ponedelјak, 28. decembra 2015. godine, dobijeni su finalisti na „Trofeju Gornjeg Milanovca 2015“.


Sve informacije u vezi sa turnirom u malom fudbalu „Trofej Gornjeg Milanovca 2015“ možete videti na adresi: Trofej Gornjeg Milanovca 2015.


Uvertiru u dva izuzetno neizvesna, kvalitetna i uzbudlјiva meča pružili su najmlađi. Snage su, u revijalnom meču, odmerile ekipe „Metalac“ i „Junior Soker“. „Junior Soker“ je zabeležio pobedu rezultatom 2:3.


Prvi polufinalni meč u seniorskoj konkurenciji odigrale su ekipe „Reks trans“ iz Ivanjice i „SK Soccer Attrium“ iz Čačka. Nakon prvih 20 minuta Čačani su imali prednost od 0:1, ali su igrači ekipe „Reks trans“ uspeli da izjednače u nastavku pa je prvi finalista dobijen nakon izvođenja penala. Ivanjičani su bili uspešniji protivnik nakon 5 serija, čime su postali prvi učesnik velikog finala.


sportska hala breza

I dugi polufinalni meč između ekipa „Inter trans Panda“ iz Gornjeg Milanovca i „Veseli drugari“ iz Čačka bio je veoma interesantan i neizvestan do samog kraja. Gornjomilanovčani su nakon 20 minuta imali rezultat koji ih vodi u finale (2:1), ali su Čačani stigli do izjednačenja u nastavku. I u ovom meču „penal rulet“ je odlučivao o finalisti. Srećnija i spretnija bila je ekipa „Veseli drugari“.


sportska hala breza

Danas, 29. decembra 2015. godine, na programu je veliko finale „Trofeja Gornjeg Milanovca 2015“. Najpre će se odigrati mečevi za 3. mesto u omladinskoj i seniorskoj konkurenciji, a onda će snage u finalnim susretima najpre odmeriti omladinci. Veliko finale u seniorskoj konkurenciji zakazano je za 21:00 čas.


sportska hala breza


Ћир    Lat
Pratite nas
     Panorama Srbije

 
brezaKontakt

Pišite nam


Adresa

Korčaginova bb
32300 Gor. Milanovac, Srbija
 
+381 (0) 60 077 44 21
+381 (0) 32 712 436
 
srcgm@mts.rs
info@sportskahalabreza.com
www.sportskahalabreza.com

Pratite nas