Vesti Futsal / Dvanaesti dan turnira „Trofej Gornjeg Milanovca“

 

Drugog dana eliminacione faze na turniru „Trofej Gornjeg Milanovca 2015“ dobijeni su polufinalni parovi u seniorskoj konkurenciji, kao i drugi finalista u kategoriji omladinaca.


Sve informacije u vezi sa turnirom u malom fudbalu „Trofej Gornjeg Milanovca 2015“ možete videti na adresi: Trofej Gornjeg Milanovca 2015.


U omladinskoj konkurenciji sastale su se ekipe „Zvonce“ i „Pekara Moma“. Već nakon prvog poluvremena mogao se naslutiti pobednik. Ekipa „Pekara Moma“ je, sigurnom igrom, utakmicu rešila u svoju korist rezultatom 1:5 (poluvreme 0:3).


sportska hala breza

Drugi meč jučerašnjeg programa odigrale su ekipe „Roma“ iz Gornjeg Milanovca i „Veseli drugari“ iz Čačka. Čačani su odigrali još jedan izuzetno dobar meč na turniru i zabeležili ubedljivu pobedu rezultatom 1:5 (poluvreme 0:2).


sportska hala breza

Poslednji meč jučerašnjeg programa odigran je između „SK Soccer Attrium“ iz Čačka i „Metalac Kolorado“. Izuzetno uzbudljiv, čvrst i neizvestan meč završen je nerešeno - 1:1. Posle penal serije, srećnija, spretnija i uspešnija ekipa bila je „SK Soccer Attrium“, koja je postala poslednji polufinalista na ovogodišnjem turniru.


sportska hala breza

Večeras su na programu dva polufinalna meča u seniorskoj konkurenciji i jedan revijalni meč, čiji je početak zakazan za 19:00 časova.


sportska hala breza


Ћир    Lat
Pratite nas
     Panorama Srbije

 
brezaKontakt

Pišite nam


Adresa

Korčaginova bb
32300 Gor. Milanovac, Srbija
 
+381 (0) 60 077 44 21
+381 (0) 32 712 436
 
srcgm@mts.rs
info@sportskahalabreza.com
www.sportskahalabreza.com

Pratite nas