Vesti Futsal / Jedanaesti dan turnira „Trofej Gornjeg Milanovca“

 

Turnir u futsalu „Trofej Gornjeg Milanovca 2015“ ušao je u eliminacionu fazu. Sinoć su na programu bili četvrtfinalni mečevi u seniorskoj i polufinalni meč u omladinskoj konkurenciji.


Sve informacije u vezi sa turnirom u malom fudbalu „Trofej Gornjeg Milanovca 2015“ možete videti na adresi: Trofej Gornjeg Milanovca 2015.


Prvi meč sinoćnog programa odigran je u konkurenciji omladinaca između ekipa „Fejnord“ i „Reno Rezervni delovi“. Ovo je, ujedno, bio i prvi polufinalni duel u konkurenciji omladinaca, a pripao je ekipi „Reno Rezervni delovi“ koja je zabeležila ubedljivu pobedu rezultatom 1:6 i plasirala se u finale.


sportska hala breza

Prvi četvrtfinalni meč u seniorskoj konkurenciji odigrale su ekipe „Via Vostok“ iz Čačka i „Reks trans“ iz Ivanjice. Ivanjičani su odigrali fantastičan meč i zabeležili ubedljivu pobedu rezultatom 3:10 (poluvreme 2:4), čime su postali prvi polufinalista na turniru.


sportska hala breza

Poslednji meč sinoćnog programa doneo je najviše neizvesnosti i uzbuđenja. Gornjomilanovački četvrtfinalni derbi odigrale su ekipe „Inter trans Panda“ i „Caffe Trim“. Čvrst i borben meč završen je bez pobednika rezultatom 1:1 (poluvreme 0:0) pa su penali odlučivali o polufinalisti. Srećnija i spretnija ekipa nakon izvođenja penala bila je „Inter trans Panda“ koja je savladala protivnika ukupnim skorom 7:6.


sportska hala breza

Večeras su na programu dva četvrtfinalna meča u seniorskoj i polufinalni meč u omladinskoj komnkurenciji, a početak prvog susreta zakazan je za 19:00 časova.


sportska hala breza


Ћир    Lat
Pratite nas
     Panorama Srbije

 
brezaKontakt

Pišite nam


Adresa

Korčaginova bb
32300 Gor. Milanovac, Srbija
 
+381 (0) 60 077 44 21
+381 (0) 32 712 436
 
srcgm@mts.rs
info@sportskahalabreza.com
www.sportskahalabreza.com

Pratite nas