Vesti Futsal / Deveti dan turnira „Trofej Gornjeg Milanovca“

 

Pretposlednji dan turnira, kada je takmičenje po grupama u pitanju, protekao je u pravoj goleadi, za koju su najzaslužniji igrači „Pekare Moma“, koji su čak 28 puta zatresli mrežu svojih protivnika.


Sve informacije u vezi sa turnirom u malom fudbalu „Trofej Gornjeg Milanovca 2015“ možete videti na adresi: Trofej Gornjeg Milanovca 2015.


Prvi meč jučerašnjeg programa odigrale su, upravo, ekipe „Pekara Moma“ i „Kingstom“, koje se takmiče u grupi C. Izuzetno efikasna igra ekipe „Pekara Moma“ dovela je do izuzetno ubedljive pobede od 28:0 (poluvreme 12:0).


sportska hala breza

Drugi meč u omladinskoj konkurenciji odigran je, takođe, u grupi C, a sastale su se ekipe „San Travel“ i „Auto centar Tehno Car“. Veoma kvalitetan meč pun neizvesnost završen je pobedom ekipe „San Travel“ rezultatom 3:2 (poluvreme 2:1).


sportska hala breza

Prvi meč u seniorskoj konkurenciji odigran je u okviru grupe A. Sastale su se ekipe „SK Soccer Attrium“ iz Čačka i „Roma“ iz Gornjeg Milanovca. Čačani su od samog starta krenuli silovito, kako bi izbegli još jedno iznenađenje, što je rezultiralo ubedljivom pobedom od 7:3 (poluvreme 3:1).


sportska hala breza

U poslednjem meču jučerašnjeg programa sastale su se ekipe „Reks trans“ iz Ivanjice i „Via Vostok“ iz Čačka. Derbi meč pripao je Ivanjičanima koji su bili bolji protivnik u ovom susretu. Utakmica je završena rezultatom 7:3 u korist ekipe „Reks trans“ (poluvreme 2:0).


sportska hala breza

Danas je poslednji dan takmičenja po grupama, nakon čega će uslediti izvlačenje polufinalnih parova u konkurenciji omladinaca, odnosno četvrtfinalnih parova u seniorskoj konkurenciji.


Početak prve utakmice večerašnjeg programa zakazan je za 18:00 časova.


sportska hala breza


Ћир    Lat
Pratite nas
     Panorama Srbije

 
brezaKontakt

Pišite nam


Adresa

Korčaginova bb
32300 Gor. Milanovac, Srbija
 
+381 (0) 60 077 44 21
+381 (0) 32 712 436
 
srcgm@mts.rs
info@sportskahalabreza.com
www.sportskahalabreza.com

Pratite nas