Vesti Futsal / Osmi dan turnira „Trofej Gornjeg Milanovca“

 

Izuzetno uzbudljivi mečevi i fantastična igra obeležili su osmi dan turnira „Trofej Gornjeg Milanovca 2015“. Ostalo je još samo dva nana takmičenja po grupama, nakon čega će uslediti eliminaciona faza.


Sve informacije u vezi sa turnirom u malom fudbalu „Trofej Gornjeg Milanovca 2015“ možete videti na adresi: Trofej Gornjeg Milanovca 2015.


U prvom meču jučerašnjeg programa, u omladinskoj konkurenciji, sastale su se ekipe „Zvonce“ i „Cobra RIV“, koje se takmiče u grupi B. Favorit u ovom susretu, ekipa „Zvonce“, zabeležila je sigurnu i ubedljivu pobedu rezultatom 13:0 (poluvreme 5:0).


sportska hala breza

Drugi meč programa za sredu, 23. decembar 2015. godine, odigran je u seniorskoj konkurenciji, a sastale su se ekipe iz grupe C - „Lika“ i „Inter Trans Panda“. I u ovom meču favorit nije dozvolio iznenađenje. Nešto neizvesnija borba vodila se samo u prvom poluvremenu, koji je završeno rezultatom 0:1. U nastavku susreta mnogo bolja igra „Inter Trans Pande“ za konačnih 1:6 i plasman u četvrtfinale.


sportska hala breza

Najveće iznenađenje jučerašnjeg programa viđeno je u grupi A, gde su se sastale ekipe „SK Soccer Attrium“ iz Čačka i „Caffe Trim“ iz Gornjeg Milanovca. Veoma čvrsta borba vođena je u prvom poluvremenu koje je završeno nerešenim rezultatom (1:1). U nastavku fantastična igra ekipe „Caffe Trim“ za pobedu nad favoritom od 2:5.


sportska hala breza

Poslednji meč jučerašnjeg programa odigran je u okviru grupe B. Sastale su se ekipe „Auto inport Backovac United“ iz Gornjeg Milanovca i „Via Vostok“ iz Čačka. Izuzetna borbenost igrača obe ekipe, ali i rezultatska neizvesnost, bili su prisutni tokom čitavog toka susreta. Ekipa „Via Vostok“ uspela je da odoli napadima Gornjomilanovčana i zabeleži pobedu rezultatom 3:5 (poluvreme 1:2).


sportska hala breza

Pretposlednjeg dana grupne faze na programu su 4 meča, a početak prvog susreta zakazan je za 18:00 časova.


sportska hala breza


Ћир    Lat
Pratite nas
     Panorama Srbije

 
brezaKontakt

Pišite nam


Adresa

Korčaginova bb
32300 Gor. Milanovac, Srbija
 
+381 (0) 60 077 44 21
+381 (0) 32 712 436
 
srcgm@mts.rs
info@sportskahalabreza.com
www.sportskahalabreza.com

Pratite nas