Vesti Futsal / Sedmi dan turnira „Trofej Gornjeg Milanovca“

 

Sedmog dana turnira „Trofej Gornjeg Milanovca 2015“ viđen je rasplet u grupi A kod omladinaca i dve pobede favorita u seniorskoj konkurenciji.


Sve informacije u vezi sa turnirom u malom fudbalu „Trofej Gornjeg Milanovca 2015“ možete videti na adresi: Trofej Gornjeg Milanovca 2015.


Prvi meč jučerašnjeg programa odigran je u konkurenciji omladinaca. U okviru grupe A sastale su se ekipe „Metalac“ i „Pub 1859“. Nešto opuštenija igra „Metalca“ u prvom poluvremenu doprinela je da ekipa „Pub 1859“ ode na odmor sa prednošću od 1:2. U nastavku znatno bolje izdanje „Metalca“ za konačnih 8:4.


sportska hala breza

Drugi susret u kategoriji omladinaca odigran je, takođe, u grupi A, a sastale su se ekipe „Reno Rezervni delovi“ i „LP Hud“. Favorit u ovom meču, ekipa „Reno Rezervni delovi“, nije dozvolila iznenađenje i zabeležila je pobedu rezultatom 4:2 (poluvreme 3:2) za stopostotan učinak i prvo mesto na tabeli.


sportska hala breza

Prvi meč u seniorskoj konkurenciji odigrale su ekipe „Roma“ i „Svin“, koje se takmiče u grupi A. Ekipa „Rome“ je od samog starta igrala čvrsto i sigurno pa se na odmor otišlo sa rezultatom 4:1. U nastavku meča slična slika na terenu. „Roma“ je rutinskom igrom stigla do pobede od 6:3 i tri nova boda za prvu poziciju na tabeli.


sportska hala breza

Poslednji meč jučerašnjeg programa odigrale su ekipe iz grupe C„Metalac Kolorado“ iz Gornjeg Milanovca i „PS Fashion“ iz Čačka. I u ovom meču favorit nije dozvolio iznenađenje. Gornjomilanovčani su zabeležili i drugu pobedu na turniru rezultatom 6:3 (poluvreme 2:1), čime su, trenutno, na prvoj poziciji sa stopostotnim učinkom.


sportska hala breza

23. decembra 2015. godine na programu su 4 utakmice, a početak prvog susreta zakazan je za 18:00 časova.


sportska hala breza


Ћир    Lat
Pratite nas
     Panorama Srbije

 
brezaKontakt

Pišite nam


Adresa

Korčaginova bb
32300 Gor. Milanovac, Srbija
 
+381 (0) 60 077 44 21
+381 (0) 32 712 436
 
srcgm@mts.rs
info@sportskahalabreza.com
www.sportskahalabreza.com

Pratite nas