Vesti Futsal / Šesti dan turnira „Trofej Gornjeg Milanovca“

 

Borbene i neizvesne utakmice u seniorskoj konkurenciji, kao i ubedljiv trijumf ekipe „Reno Rezervni delovi“ u omladinskoj konkurenciji, glavna su obeležja šestog dana turnira „Trofej Gornjeg Milanovca 2015“.


Sve informacije u vezi sa turnirom u malom fudbalu „Trofej Gornjeg Milanovca 2015“ možete videti na adresi: Trofej Gornjeg Milanovca 2015.


Prvi od tri duela, koji su odigrani 21. decembra 2015. godine, bio je u seniorskoj konkurenciji, u okviru grupe C, a sastale su se ekipe „PS Fashion“ iz Čačka i „Lika“ iz Gornjeg Milanovca. Prvo poluvreme proteklo je u boljoj igri „Like“, tako da se na odmor otišlo sa rezultatom 0:1. U nastavku susreta potpun rezultatski preokret. Čačani uspevaju da postignu tri gola za konačnih 3:2 i prva tri boda na turniru.


sportska hala breza

Drugi meč sinoćnog programa odigran je u grupi A za omladince, u kome su se sastale gornjomilanovačke ekipe „Metalac“ i „Reno Rezervni delovi“. Odlična igra ekipe „Reno Rezervni delovi“ tokom čitavog toka susreta rezultirala je sigurnom i ubedljivom pobedom od 0:7 (poluvreme 0:5).


sportska hala breza

Poslednji meč programa za ponedeljak odigran je u seniorskoj konkurenciji. U okviru grupe A snage su odmerile ekipe „Svin“ i „Caffe Trim“. Veoma čvrst, borben i neizvestan meč završen je podelom bodova (3:3), iako je „Caffe Trim“ nakon prvih 20 minuta imao prednost od 2:3.


sportska hala breza

Turnir se nastavlja u utorak, 22. decembra 2015. godine, kada su na programu 4 susreta. Početak prve utakmice zakazan je za 18:00 časova.


sportska hala breza


Ћир    Lat
Pratite nas
     Panorama Srbije

 
brezaKontakt

Pišite nam


Adresa

Korčaginova bb
32300 Gor. Milanovac, Srbija
 
+381 (0) 60 077 44 21
+381 (0) 32 712 436
 
srcgm@mts.rs
info@sportskahalabreza.com
www.sportskahalabreza.com

Pratite nas