Vesti Futsal / Peti dan turnira „Trofej Gornjeg Milanovca“

 


Peti dan turnira „Trofej Gornjeg Milanovca“, pred dvodnevnu pauzu, protekao je u izuzetno efikasnoj igri, naročito favorita.


Sve informacije u vezi sa turnirom u malom fudbalu „Trofej Gornjeg Milanovca 2015“ možete videti na adresi: Trofej Gornjeg Milanovca 2015.


U prvom meču programa, u omladinskoj konkurenciji sastale su se ekipe koje se takmiče u grupi C„Auto centar Tehno Car“ i „Kingstom“. Ekipa „Auto centar Tehno Car“ krenula je silovito od samog početka susreta i nije imala milosti za svog protivnika. Meč je završen više nego ubedljivim rezultatom – 22:1 (poluvreme 12:0).


sportska hala breza

Drugi meč u omladinskoj konkurenciji odigran je u okviru grupe A, a sastale su se ekipe „PUB 1859“ iz Gornjeg Milanovca i „LP HUD“ iz Čačka. Još jedan efikasan meč koji je završen ubedljivom pobedom ekipe iz Čačka rezultatom 5:10 (poluvreme 2:4).


sportska hala breza

Prvi meč u seniorskoj konkurenciji odigran je u grupi A, gde su se sastale ekipe „SK Soccer Attrium“ iz Čačka i „Napoli Central 032“ iz Gornjeg Milanovca. Ekipa iz Čačka, koja je bila favorit u ovom meču, nije dozvolila bilo kakvo iznenađenje. Od prvog sudijskog zvižduka zaigrali su maksimalno ozbiljno i nakon prvih 20 minuta imali prednost od 5:1. U drugom delu meča rutinska igra ekipe „SK Soccer Attrium“ za konačnih 9:3.


sportska hala breza

Poslednja utakmica programa za petak, 18. decembar 2015. godine, odigrana je u okviru grupe B. Izuzetno čvrst i borben duel ekipa „Auto Inport Backovac United“ iz Gornjeg Milanovca i „Veseli drugari“ iz Čačka opravdao je epitet derbija večeri. „Veseli drugari“ su bili bolјi protivnik nakon prvih 20 minuta pa su na odmor otišli sa prednošću od 1:2. U nastavku meča Gornjomilanovčani uspevaju da izjednače za konačnih 2:2.


sportska hala breza

Naredno kolo turnira na programu je u ponedeljak, 21. decembra 2015. godine, a početak prvog meča zakazan je za 19:00 časova.


sportska hala breza


Ћир    Lat
Pratite nas
     Panorama Srbije

 
brezaKontakt

Pišite nam


Adresa

Korčaginova bb
32300 Gor. Milanovac, Srbija
 
+381 (0) 60 077 44 21
+381 (0) 32 712 436
 
srcgm@mts.rs
info@sportskahalabreza.com
www.sportskahalabreza.com

Pratite nas