Vesti Futsal / Četvrti dan turnira „Trofej Gornjeg Milanovca“

 

Goleada u omladinskog i velika borba u seniorskoj konkurenciji, koja je rezultirala sa dva nerešena susreta, glavne su karakteristike četvrtog dana turnira „Trofej Gornjeg Milanovca 2015“.


Sve informacije u vezi sa turnirom u malom fudbalu „Trofej Gornjeg Milanovca 2015“ možete videti na adresi: Trofej Gornjeg Milanovca 2015.


Jučerašnji program otvoren je izuzetno efikasnim susretom u omladinskoj konkurenciji, gde su se u okviru B grupe sastale ekipe „Fejnord“ i „Cobra RIV“. Od samog starta meča mogao se naslutiti pobednik. Ekipa „Fejnorda“ odigrala je odličan meč i zabeležila više nego ubedljivu pobedu rezultatom 19:3 (poluvreme 5:1).


sportska hala breza

Drugi meč u omladinskoj konkurenciji odigran je u okviru grupe C, a snage su odmerile ekipe „Pekara Moma“ i „San Travel“. Već nakon prvog poluvremena bilo je sigurno da će „Pekara Moma“ upisati 3 boda. Ovaj deo igre završen je rezultatom 5:1. U nastavku nešto slabiji ritam za konačnih 8:3 u korist „Pekare Moma“.


sportska hala breza

Prvi meč u seniorskoj konkurenciji odigran je u okviru grupe B. Publika je mogla da uživa u čačanskom derbiju, u kome su se sastale ekipe „Via Vostok“ i „Veseli drugari“. Prvih 20 minuta proteklo je u boljoj i sigurnijoj igri ekipe „Via Vostok“, koja je na odmor otišla sa prednošću od 2:0. U nastavku susreta „Veseli drugari“ dolaze do daha i uspevaju da anuliraju rezultatski zaostatak pa je meč završen rezultatom 2:2.


sportska hala breza

U okviru grupe C, odigran je meč između ekipa „Inter Trans Panda“ iz Gornjeg Milanovca i „PS Fashion“ iz Čačka. Znatno više neizvesnost viđeno je u prvih 20 minuta, koje su Gornjomilanovčani rešili u svoju korist minimalnim rezultatom (1:0). U nastavku susreta odlična igra ekipe „Inter Trans Panda“, koja je zabeležila ubedljivu pobedu rezultatom 6:1.


sportska hala breza

Poslednji meč za četvrtak, 17. decembar 2015. godine, bio je prava poslastica za publiku na tribinama sportske hale „Breza“. Gornjomilanovački derbi odigran je u grupi B, a sastale su se ekipe „Auto Inport Backovac United“ i „Balans centar“. Velika borba i dosta uzbuđenja obeležili su ovaj meč. „Balans centar“ je nakon prvih 20 minuta imao prednost od 2:3, međutim, ekipa „Auto Inport Backovac United“ uspela je da stigne do izjednačenja u nastavku susreta za konačnih 3:3 i podelu bodova.


sportska hala breza

U petak, 18. decembra 2015. godine, na programu su 4 susreta, a program počinje nešto ranije – od 15:00 časova.


sportska hala breza

Nakon petog dana turnira, u subotu, 19. decembra i nedelju, 20. decembra 2015. godine, uslediće pauza na turniru zbog najmasovnije srpske slave – Svetog Nikole.


Turnir se nastavlja u ponedeljak, 21. decembra 2015. godine, sa početkom u 19:00 časova.Ћир    Lat
Pratite nas
     Panorama Srbije

 
brezaKontakt

Pišite nam


Adresa

Korčaginova bb
32300 Gor. Milanovac, Srbija
 
+381 (0) 60 077 44 21
+381 (0) 32 712 436
 
srcgm@mts.rs
info@sportskahalabreza.com
www.sportskahalabreza.com

Pratite nas