Vesti Futsal / Treći dan turnira „Trofej Gornjeg Milanovca“

 

Trećeg dan turnira „Trofej Gornjeg Milanovca 2015“, koji se održava u sportskoj hali „Breza“, u Gornjem Milanovcu, publika je mogla da uživa odličnoj igri ekipa i 43 prelepa pogotka.


Sve informacije u vezi sa turnirom u malom fudbalu „Trofej Gornjeg Milanovca 2015“ možete videti na adresi: Trofej Gornjeg Milanovca 2015.


Premijerni meč odigran je u konurenciji omladinaca u grupi C između „San Travela“ i „Kingstoma“. Apsolutna dominacija ekipe „San Travel“ tokom čitavog meča rezultirala je ubedljivom pobedom od 15:0 (poluvreme 4:0).


sportska hala breza

Drugi meč sinoćnog programa odigran je u grupi A, u omladinskoj konkurenciji. Sastale su se ekipe „Metalac“ iz Gornjeg Milanovca i „LP Hud“ iz Čačka. Gosti iz Čačka uspevali su da odole napadima „Metalca“ samo u prvom poluvremenu, koje je završeno rezultatom 2:1. U nastavku susreta 6 pogodaka Gornjomilanovčana za konačnih i ubedljivih 8:1.


sportska hala breza

Prvi meč u seniorskoj konkurenciji odigran je u okviru grupe A. Gornjomilanovački derbi između ekipa „Napoli Central 032“ i „Roma“ završen je podelom bodova, iako je ekipa „Napoli Central 032“ na poluvremenu imala prednost od 3:1. Ekipa „Rome“ je uspela da, u nastavku susreta, uspostavi igračku i rezultatsku ravnotežu, a meč je završen rezultatom 4:4.


sportska hala breza

Poslednji meč trećeg dana turnira predstavljao je pravu poslasticu za sve prisutne u hali „Breza“. Sastale su se ekipe „Reks Trans“ iz Ivanjice i „Veseli drugari“ iz Čačka. Velika borba vodila se u prvih 20 minuta, koje je završeno rezultatom 3:3. Ništa manje uzbudljivo i borbeno nije bilo ni u drugom poluvremenu. Ekipa „Veseli drugari“ bila je srećniji i spretniji protivnik u ovom duelu i slavila je pobedu rezulatom 5:6.


sportska hala breza

Turnir se nastavlja u četvrtak, 17. decembra 2015. godine, a početak prve utakmice zakazan je za 18:00 časova.


sportska hala breza 
brezaКонтакт

Пишите нам


Адреса

Корчагинова бб
32300 Гор. Милановац, Србија
 
+381 (0) 60 077 44 21
+381 (0) 32 712 436
 
srcgm@mts.rs
info@sportskahalabreza.com
www.sportskahalabreza.com

Пратите нас