Vesti Futsal / Drugi dan turnira „Trofej Gornjeg Milanovca“

 

Drugog dana turnira „Trofej Gornjeg Milanovca 2015“ na programu je bila jedna utakmica u omladinskoj i tri utakmice u seniorskoj konkurenciji.


Sve informacije u vezi sa turnirom u malom fudbalu „Trofej Gornjeg Milanovca 2015“ možete videti na adresi: Trofej Gornjeg Milanovca 2015.


Prvi meč drugog dana turnira odigran je u okviru grupe A između gornjomilanovačkih ekipa „Reno Rezervni delovi“ i „Pub 1859“. Nakon izjednačene borbe u prvom poluvremenu, koje je završeno rezultatom 2:2, igrači ekipe „Reno Rezervni delovi“ uspeli su da postignu još 4 gola u nastavku i zabeleže pobedu rezultatom 6:2


sportska hala breza

Prvi meč u seniorskoj konkurenciji odigrale su ekipe „Reks Trans“ iz Ivanjice i „Balans centar“ iz Gornjeg Milanovca, koje se takmiče u grupi B. Ekipa „Reks Trans“ je opravdala ulogu favorita u ovom meču i rešila meč u svoju korist rezultatom 4:2 (poluvreme 2:1).


sportska hala breza

Treći meč sinoćnog programa odigran je u okviru grupe A, a snage su odmeriile ekipe „SK Soccer – Attrium“ iz Čačka i „Svin“ iz Gornjeg Milanovca. I u ovom meču je favorit, bez većih problema, uspeo da uknjiži 3 boda zahvaljujući ubedljivoj pobedi. Meč je završen rezultatom 11:5 u korist „SK Soccer – Attrium“ (poluvreme 5:3).


sportska hala breza

Poslednji meč za utorak, 15. decembar 2015. godine, odigran je, takođe, u okviru grupe A. Sastale su se gornjomilanovačke ekipe „Roma“ i „Caffe Trim“. Izuzetno izjednačen i borben meč, koji je opravdao epitet derbija, završen je pobedom „Rome“ rezultatom 2:1 (poluvreme 1:1).


sportska hala breza

U sredu, 16. decembra 2015. godine, na programu su dve utakmice u omladinskoj i dve u seniorskoj konkurenciji, kao i finalni meč Kupa regiona Zapadne Srbije između FK „Metalac Kolorado“ iz Gornjeg Milanovca i KMF „Mašinac“ iz Kragujevca (21:30h)..


sportska hala breza


Ћир    Lat
Pratite nas
     Panorama Srbije

 
brezaKontakt

Pišite nam


Adresa

Korčaginova bb
32300 Gor. Milanovac, Srbija
 
+381 (0) 60 077 44 21
+381 (0) 32 712 436
 
srcgm@mts.rs
info@sportskahalabreza.com
www.sportskahalabreza.com

Pratite nas