Vesti Futsal / Prvi dan turnira „Trofej Gornjeg Milanovca 2015“

 

Sinoć je u sportskoj hali „Breza“, u Gornjem Milanovcu, počeo tradicionalni novogodišnji turnir u malom fudbalu „Trofej Gornjeg Milanovca 2015“, koji se održava pod pokroviteljstvom opštine Gornji Milanovac.


Organizatori turnira su JP „Sportsko – rekreativni centar“ Gornji Milanovac, Sportski savez opštine Gornji Milanovac i Futsal klub „Metalac Kolorado“, a medijski pokrovitelj Regionalna televizija „Telemark“.


Već prvog dana takmičenja viđeno je dosta uzbuđenja, neizvesnosti i 27 lepih golova.


Premijerni meč ovogodišnje turnira odigran je u omladinskoj konkurenciji. U meču grupe B sastale su se gornjomilanovačke ekipe „Fejnord“ i „Zvonce“. Dosta izjednačen i neizvestan meč završen je pobedom ekipe „Zvonce“ rezultatom 3:4, iako se na poluvreme otišlo sa nerešenim rezultatom (1:1).


sportska hala breza

Drugi meč je, takođe, odigran u omladinskoj konkurenciji i to u grupi C. Gornjomilanovačke ekipe „Pekara Moma“ i „Auto centar Tehnocar“ odigrale su izuzetno neizvestan i borben duel koji je završen podelom bodova. Konačan rezultat susreta bio je 2:2 (poluvreme 1:1).


sportska hala breza

Prvi, ujedno i derbi meč u seniorskoj konkurenci odigrale su gornjomilanovačke ekipe „Napoli Central 032“ i „Caffe Trim“. Izuzetno kvalitetan meč sa dosta borbenosti, dobre igre na obe strane, ali i prelepih golova pripao je ekipi „Caffe Trim“, koja je zabeležila pobedu rezultatom 2:3 (poluvreme 1:2).


sportska hala breza

Usledilo je svečano otvaranje turnira. Predsednik opštine Gornji Milanovac, gospodin Milisav Mirković, prigodnim govorom je pozdravio takmičare, organizatore, posetioce i poželeo fer i korektnu borbu tokom čitavog turnira.


sportska hala breza

Pretposlednji meč prvog dana turnira odigran je između ekipa „Balans centar“ iz Gornjeg Milanovca i „Via Vostok“ iz Čačka. Prvo poluvreme proteklo je u boljoj igri Čačana, koji su ovaj deo igre rešili u svoju korist rezultatom 0:2. U nastavku susreta slična slika na terenu. „Via Vostok“ postiže još dva gola do kraja susreta za konačnih 1:4.


sportska hala breza

U poslednjem suretu sinoćnog programa snage su odmerile ekipe „Metalac Kolorado“ i „Lika“. Prvi deo susreta protekao je u izjednačenoj borbi, o čemu svedoči i rezultat od 1:1. U nastavku utakmice ekipa „Metalac Kolorado“ boljom igrom dolazi do prva 3 boda na turniru. Meč je završen rezultatom 4:2.


sportska hala breza

Turnir se nastavlja u utorak, 15. decembra 2015. godine, a početak prve utakmice zakazan je za 18:00 časova.


sportska hala breza

stoni tenis    stoni tenis    stoni tenis   
stoni tenis    stoni tenis    stoni tenis   
stoni tenis    stoni tenis    stoni tenis   
stoni tenis    stoni tenis    stoni tenis   
stoni tenis    stoni tenis    stoni tenis   
Ћир    Lat
Pratite nas
     Panorama Srbije

 
brezaKontakt

Pišite nam


Adresa

Korčaginova bb
32300 Gor. Milanovac, Srbija
 
+381 (0) 60 077 44 21
+381 (0) 32 712 436
 
srcgm@mts.rs
info@sportskahalabreza.com
www.sportskahalabreza.com

Pratite nas