Vesti Futsal / Futsal: Nova ubedlјiva pobeda „Cirkuzanata“

 

Utakmica 6. kola Druge futsal lige – Zapad između FK „Metalac Kolorado“ iz Gornjeg Milanovca i KMF „Raška“ iz Raške odigrana je u sportskoj hali „Breza“, u Gornjem Milanovcu, pred oko 100 gledalaca.


Fudbaleri FK „Metalac Kolorado“ odigrali su još jedan fantastičan meč i zabeležili ubedlјivu pobedu rezultatom 8:4, kojom su se osamostalili na drugom mestu prvenstvene tabele.


Već od prvog minuta moglo je da se pretpostavi ko će biti pobednik ovog duela. Sredojević je u 5. minutu doneo prednost domaćoj ekipi, ali je nakon 3. minuta izjednačio Komlјenović. Do kraja prvog poluvremena viđena su još 4 gola u mreži „Raške“. Sredojević u 11. minutu, Sejdić u 17, Milanković u 18. i 20. minutu bili su strelci za domaćina nakon prvih 20 minuta.


U nastavku susreta igrači „Metalac Kolorada“ nastavlјaju u furioznom ritmu. Strelci do kraja meča za domaću Gornjomilanovčane bili su Nemanja Petrović u 27. minutu, Sredojević u 37. i Vukašinović u 38. minutu iz kaznenog udarca. Čast gostiju odbranili su Andijanić (37. minut), Drmanac (39. minut) i Komlјenović (40. minut iz kaznenog udarca).


FK „Metalac Kolorado“: Lazarević, Lalić (k), Milanković 2, Sredojević 3, Vukašinović 1, Sejdić 1, Nemanja Petrović 1, Stefan Petrović, Ivanković, Živanić, Nikolić, Maksimović. Trener: Ivan Vuksanović; Pomoćni trener: Nikola Jovanović


KMF „Raška“: Pantović, Andrijanić 1, Komlјenović 2, Kostić, Drmanac 1, Jovanović, Šćelović. Trener: Sneško Komlјenović; Pomoćni trener: Gordan Pantović


Sudije: Bojan Bogdanović iz Čačka i Bojan Burojević iz Goričana.


Delegat: Rajko Nikitović iz Čačka.sportska hala breza

stoni tenis    stoni tenis    stoni tenis   
stoni tenis    stoni tenis    stoni tenis   
stoni tenis    stoni tenis    stoni tenis   
Ћир    Lat
Pratite nas
     Panorama Srbije

 
brezaKontakt

Pišite nam


Adresa

Korčaginova bb
32300 Gor. Milanovac, Srbija
 
+381 (0) 60 077 44 21
+381 (0) 32 712 436
 
srcgm@mts.rs
info@sportskahalabreza.com
www.sportskahalabreza.com

Pratite nas