Vesti Futsal / Futsal (kup): Odlična igra Metalac Kolorada

 

Sinoć je u sportskoj hali „Breza“, u Gornjem Milanovcu, odigrana utakmica Kupa Srbije u futsalu između FK „Metalac Kolorado“ iz Gornjeg Milanovca i KMF „Ekonomac B“ iz Kragujevca.


Gornjomilanovčani su od prvog sudijskog zvižduka nagovestili da će biti bolji protivnik u ovom duelu. Već u prvom minutu Vukašinović je doneo prednost ekipi „Metalac Kolorada“. Prednost je duplirao Milanković u 14. minutu susreta pa se na odmor otišlo rezultatom 2:0 u korist domaće ekipe.


I u nastavku fantastična igra „Cirkuzanata“. Gosti su uspeli samo da priprete u 29. minutu kada je Milanković postigao auto-gol. Nakon toga dva brza pogotka domaćih za konačnih 4:1. Strelci su bili Vukašinović u 38. i Petrović Stefan u 39. minutu iz kaznenog udarca.


KMF „Metalac Kolorado“: Maksimović, Živanić, Nikolić, Milanković 1 (1 AG), Vukašinović 2, Lalić (k), Petrović Nemanja, Petrović Stefan 1, Ivanković, Sredojević, Lazarević. Trener: Ivan Vuksanović; Pomoćni trener: Nikola Jovanović


KMF „Ekonomac B“: Milenković, Lazović, Tanasković, Eterović, Rakić, Ristić, Trajković, Stojčevski, Antić, Govedarević, Vuletić, Dinčić, Avramović. Trener: Ivica Marinković


Sudije: Aleksandar Jakšić iz Gornjeg Milanovca i Bojan Savić iz Kragujevca.


Delegat: Saša Mijatović iz Kragujevca.


stoni tenis    stoni tenis    stoni tenis   
stoni tenis    stoni tenis    stoni tenis   

Ћир    Lat
Pratite nas
     Panorama Srbije

 
brezaKontakt

Pišite nam


Adresa

Korčaginova bb
32300 Gor. Milanovac, Srbija
 
+381 (0) 60 077 44 21
+381 (0) 32 712 436
 
srcgm@mts.rs
info@sportskahalabreza.com
www.sportskahalabreza.com

Pratite nas