Gradski bazen

 

Gradski bazen u Gornjem Milanovcu izgrađen je davne 1969. godine i tada je bio među najmodernijim objektima tog tipa. Za potrebe Armijskog prvenstva 1987. godine potpuno je renoviran i dobio je sadašnji izgled. Pored velikog bazena dimenzija 50x21m. sagrađen je i dečji dimenzija 12x10m.


Tokom leta bazen je stecište mladih ali i starijih sugrađana. Puni se vodom iz gradskog vodovoda pa je voda odličnog kvaliteta što potvrđuju analize nadležnog zavoda za zaštitu zdravlja iz Čačka. Zbog izgradnje magistralnog kanalizacionog voda, pre nekoliko godina, došlo je do smetnji prilikom ispuštanja vode iz bazena pa smo bili prinuđeni da zamenimo 70 metara odvodnih cevi. Posao je uspešno obavljen uz pomoć JP za izgradnju i opštine Gornji Milanovac.


Ruinirani sanitarni čvor potpuno je renoviran. Postavljene su nove podne i zidne keramičke pločice, zamenjena vodovodna i kanalizaciona instalacija, zastakljena oštećena prozorska okna, okrečeni zidovi plafoni i fasada. Igrađena je kadica za dezinfekciju nogu pri ulasku i izlasku iz sanitarnog čvora.bazen gornji milanovac

bazen gornji milanovac    bazen gornji milanovac

Ћир    Lat
Pratite nas
     Panorama Srbije

 
brezaKontakt

Pišite nam


Adresa

Korčaginova bb
32300 Gor. Milanovac, Srbija
 
+381 (0) 60 077 44 21
+381 (0) 32 712 436
 
srcgm@mts.rs
info@sportskahalabreza.com
www.sportskahalabreza.com

Pratite nas