Knjiga utisaka

 

Upišite se u našu knjigu utisaka. Vaš komentar će biti objavljen nakon odobrenja od strane administratora. Vaša E - mail adresa neće biti objavljena.Administrator
04. maj 2011.
Upišite se u našu knjigu utisaka. Vaš komentar će biti objavljen nakon odobrenja od strane administratora. Vaša E - mail adresa neće biti objavljena.
 

Nele
10. maj 2011.
Iznenadio sam se kad sam slucajno naleteo na sajt, ima tu dosta nedostataka, ali dovoljni su i ovi osnovni podaci o hali i fotografije, jer je i to tesko naci bilo gde na netu! Bravo!
 

Administrator
10. maj 2011.
Hvala puno na podršci. Sajt je još uvek u fazi izrade i uskoro će biti završen. Preko njega ćete moći da saznate sva dešavanja u hali, sve novosti o radu hale, da rezervišete termine online i dobijete bilo koje potrebne informacije. Biće još više slika i video zapisa i redovno će se ažurirati. Pratite nas i dalje. Veliki pozdrav.
 

Marija Mihajlovic
15. jun 2011.
Sajt je odlican, svaka cast, i puno srece u daljem radu :)
 

Administrator
15. jun 2011.
Hvala puno :)
 

Nata
23. jun 2011.
Sajt je lep, pregledan i sto je najvaznije azuran!
Sve pohvale!
 

Administrator
23. jun 2011.
Hvala :)
 

Nenad Tomic
7. novembar 2012.
Sajt je odličan, sve pohvale! Voleo bih kada biste u album dodali slike sa priredbe predskolske ustanove "Sunce".
 

Administrator
7. novembar 2012.
Poštovani Nenade, hvala na lepim rečima! Neke od fotografija sa priredbe PU "Sunce" možete naći u odeljku vesti na našem sajtu.
Fotografije
 
Sasa Savic
Melbourne AUS

12. januar 2013.
Sajt je odličan, svaka čast. Pozdrav iz Australija.
 

Administrator
15. januar 2013.
Poštovani Saša, hvala na lepim rečima i hvala što nas pratite! Trudićemo se da i u buduće blagovremeno objavljujemo informacije o sportskim događajima koji se održavaju u sportskoj hali "Breza". Srdačan pozdrav iz Gornjeg Milanovca (Srbija).
 
Mileta Bogdanovic
16. oktobar 2014.
Predstava za decu koju ste organizovali je jedna VELIKA PREVARA. Strasno je sta ste vi uradili veceras u vezi sa ovom predstavom. Sramota, decu ste prevarili, roditeljima uzeli pare
 
Administrator
16. oktobar 2014.
Poštovani Mileta, JP "Sportsko - rekreativni centar" Gornji Milanovac je izdalo prostor i termin za izvođenje predstave. Kompletna organizacija i reklama vezana za predstavu bila je na strani izvođača.
 
Marko Dželetović
9. januar 2015.
Sve pohvale za sajt JP "SRC",sportska hala je jedna od lepših u našoj Republici, a veliki kompliment upravi preduzeća i svim zaposlenima na trudu oko održavanja hale i ostalih sportskih sadržaja.
 
Administrator
9. januar 2015.
Poštovani Marko, zahvaljujemo se na komplimentima! Trudićemo se da ovaj nivo zadržimo i u budućnosti, ali ćemo težiti daljem unapređenju! Pratite nas i dalje!
 Vaš utisak


Ime i prezime *


E-mail


Tekst poruke


captcha

Unesite kod koji vidite


sportska hala breza

Ћир    Lat
Pratite nas
     Panorama Srbije

 
brezaKontakt

Pišite nam


Adresa

Korčaginova bb
32300 Gor. Milanovac, Srbija
 
+381 (0) 60 077 44 21
+381 (0) 32 712 436
 
srcgm@mts.rs
info@sportskahalabreza.com
www.sportskahalabreza.com

Pratite nas